Uusi vuosi, uusi myyjä

Sami Niiranen aloitti työt Calefan oransseissa heti vuoden vaihteessa. Sami tuo vahvistusta Calefan projektimyyntiin, jonka hän näkee ennen kaikkea yhteistyönä asiakkaan kanssa.

niiranen.jpg

Tässä saa käyttää paljon omaa osaamista ja ideoida yhdessä, miten päästään parhaaseen lopputulokseen, Sami luonnehtii työtään projektimyynnissä.

Ennen Calefaa Sami on työskennellyt reilut kymmenen vuotta varmennetun sähkön ja kriittisten critical facilities –toimintojen parissa niin datakeskuksissa kuin teollisuudessa. Teknistä taustaa löytyy englanninkielisistä informaatiotekniikan insinööriopinnoista.

Myyntitöitä olen tehnyt alusta lähtien, koettanut välttää perusinsinööristatusta.

Yrittäjäperheen kasvatti kertoo olleensa myyjä jo pienestä pitäen.

 Olin viiden vanha, kun pappa kiersi Oulun seudulla myymässä kalaa ovelta ovelle. Siitä lähtien olen tehnyt tätä työtä. Asioiden ja ideoiden kauppaaminen on minulle luontaista.

Sosiaalinen ja toimeen tarttuva mies kertoo nauttivansa työskentelystä erilaisten ihmisten ja organisaatioiden parissa.

 Tykkään usein ihmisistä, keiden kanssa pääsen työskentelemään, hän lisää.

Ekologisuus yksin ei riitä

Calefa työskentelee hukkalämpöjen uusiokäyttöratkaisuillansa ekologisemman maailman eteen, vaan Sami ei näe yksin vihreyttä itseisarvona.

 En usko pelkän vihreyden takia tehtävään toimintaan, vaan toiminnan pitää olla hyödyllistä myös taloudellisesti. Siksi koen, että Calefassa ekologisuudesta tehdään oikeasti totta. Hukkalämpöjen uusiokäyttö säästää ympäristöä ja kukkaroa.

Vapaa-ajalla Sami on todellinen järjestöaktiivi. Hän on esimerkiksi Finnish Data Center Forumin perustajajäseniä, golfseuran puheenjohtaja, oppilaskunnassakin on tultu aikoinaan istuttua ja viimeksi hän järjesti naapurustossa monikymmenpäiselle lapsijoukolle oman liikuntasalivuoron, kun lapsilta puuttui sopiva paikka harrastaa yhdessä.

 On helpompi tehdä maailmasta sellainen mitä haluaa vaikuttamalla siihen itse, Sami toteaa.

Asiakkaita Sami kehottaa tarttumaan puhelimeen tai laittamaan sähköpostia kaikenlaisissa asioissa.

 Jos en itse tiedä vastausta, niin joku meistä tietää, yhdessähän Calefalla kaikki tehdään. Hoidan vastaukset kysymyksiin.

 

Kirjoittanut Paula Harmaala 12.1.2018

Kommentit

Jätä kommentti

(Sähköpostiasi ei näytetä julkisesti.)Kaukolämpöä ilmastoa jäähdyttäen

Polttamattomaan teknologiaan perustuva kaukolämmöntuotanto on kestävä ratkaisu, joka on jo tätä päivää.

Ministeri Kulmuni nosti kemianyhtiö Kiillon ja Calefan esimerkin aallonharjalle

”Te toteutatte täällä jo sitä, mitä monessa paikassa vasta suunnitellaan."

Calefa muuttaa teollisuuden energian hiilineutraaliksi

Kaikki energia minkä teollisuus ostaa, muuttuu hukkalämmöksi. Yleensä hukkalämmöstä yritetään päästä mahdollisimman helposti ja…

Vaikka on jo hyvä, voi silti parantaa

Sinituote Oy näyttää maailmalle esimerkkiä ekologisesta muovituotannosta. Nyt sinivalkoinen perheyritys alkaa uusiokäyttää…

Lahti Aquan kiinteistöt lämpiämään jäteveden hukkalämmöllä

"Kun tällainen lämpömäärä on hyödynnettävissä, niin otetaan siitä hyöty talteen", sanoo Lahti Aquan toimitusjohtaja Jouni…

Suomen aurinkoisin kunta Puumala lämpiää tulevaisuudessa auringolla ja Calefan lämpöpumpuilla

Suur-Savon Sähkö aloittaa lämmöntuotannon teknologialla, jonka uskotaan olevan ratkaisu uuden ajan kaukolämmöntuotantoon.

Energiainnovaatioiden Kasvupolun voittajaksi on valittu Calefa Oy

Calefa Oy on voittanut Kasvu Openin Energiainnovaatioiden kasvupolun. Kasvu Open on vuodesta 2011 järjestetty Suomen suurin…

Turun Uusiolämpöseminaari 16.5.2019 - tunnelmia ja seminaaritallenne

Calefa perustettiin vuonna 2013 vain ja ainoastaan hukkalämpöjen kannattavaa hyödyntämistä varten. Vielä tuolloin tällaisia…

Calefa on valittu Kiertotalouden kiinnostavimpien joukkoon kaikkien aikojen tiukimmilla kriteereillä

Sitra on koonnut listaa Suomen inspiroivimmista kiertotalouden yritysesimerkeistä vuodesta 2016 lähtien. Kiertotalouden…

Tässä työkalu hiilineutraalisuuteen

Kuumalämpöpumppu tuottaa tulikuumaa myös haaleista lämpötiloista.