Henkilöstö

Toimintamme perustuu pitkään ja monipuoliseen kokemukseen energiatehokkuutta edistävien ratkaisujen toimittamisesta eri teollisuudenaloille. Monipuolinen tiimimme suunnittelun, projektoinnin, valmistuksen ja logistiikan ammattilaisia takaa asiakkaalle laadukkaan ja huolettoman kokonaisratkaisun.
 

Avainhenkilömme
 

 

Petri Vuori

Toimitusjohtaja

Insinööriksi valmistuttuaan Petri on ehtinyt hankkia yli kymmenen vuoden monipuolisen kokemuksen työnjohdon, hankinnan ja logistiikan sekä projektitoiminnan tehtävistä.

Vesa Tamminen

Senior Advisor

Diplomi-insinööriksi valmistuttuaan Vesa työskenteli reilut kymmenen vuotta eri asiantuntija- ja johtotehtävissä Wärtsilässä ja Koneella. Seuraavat 25 vuotta hän toimi toimitusjohtajana muutamassa suomalaisessa pk-yrityksessä, viimeiset kuusi vuotta erikoistuen teollisiin jäähdytys- ja lämmitysratkaisuihin. Liikkeenjohdon lisäksi Vesa on erityisen kokenut projektiliiketoiminnassa ja kansainvälisestä kaupassa.

 
 

Markku Lampola

Tekninen päällikkö

Markku vastaa laite- ja järjestelmäsuunnittelusta sekä projektien johdosta. LVI-insinööriksi valmistuttuaan Markku on työskennellyt lähes 30 vuotta lämpö- ja kylmäteknisten ratkaisujen parissa. Hänellä on monipuolinen kokemus sekä suunnittelun että tuotannon johtotehtävistä. Markulla on energiakatselmoijan pätevyys.

Antti Porkka

Myyntipäällikkö

Antin myyntialuetta on Etelä-Suomi ja hän on erikoistunut datasalien hukkalämmön kierrättämiseen ja lämmöntalteenottojen kytkentään lämpöverkkoihin. Myös ekosysteemien rakentaminen lämmön uusiokäytön ympärille on hänen ydinaluettaan. Antti on energiatekniikan DI ja hänen vahvin osaaminen ja kokemus tulevat lämpöalalta.

 
 

Katri Parovuori

Myyntipäällikkö

Katri on tehnyt parinkymmenen vuoden uran muoviteollisuuden palveluksessa tuotekehityksessä, liiketoiminnan kehityksessä ja myynnissä. Katri on kemiantekniikan DI ja tekniikan lisensiaatti.

Sami Rahkola

Myyntipäällikkö

Lämpöpumput ja lämmitysjärjestelmät ovat Samin erikoisalaa. Aikaisemmalla urallaan hän on myös vastannut kiinteistöjen ja koneiden rakennushankkeista ja kunnossapidosta. Sami on työskennellyt mm. LämpöYkkösellä ja Pajuniemi Oy:ssä.

 
 

Teemu Lahikainen

Teknologia- ja suunnittelupäällikkö

Lvi-asiantuntijana työskentelevällä Teemulla on kokemusta mm. talotekniikan rakennuttamisesta ja valvonnasta. Teemu on aikaisemmin työskennellyt Sweco PM:llä kiinteistöpuolen projektitehtävissä. Teemun osaaminen painottuu projektinjohtoon, työmaa-aikaiseen toteutuksen valvontaan ja lvi-teknisiin ratkaisuihin. Teemu vastaa teknisten järjestelmien suunnittelusta ja projektin valvonnasta.

Anton Viljanen

LVI-asiantuntija

Antonilla on sekä LVI-insinöörin sekä LVI-asentajan pätevyydet. Calefalla hän tekee LVI-suunnitelmia sekä työskentelee myynnin teknisenä tukena. Aikaisemmin hän on työskennellyt työnjohdossa ja suunnittelutehtävissä Etelä-Päijänteen LVI Palvelussa ja sitä ennen Talokeskus Yhtiöillä.

 
 

Mikko Rantanen

Projektipäällikkö

Mikko vastaa Calefalla projektien johdosta. Jokapaikan Mikkona tutuksi tullut ympäristöteknologian insinööri on aiemmin työskennellyt mm. Nivoksella asiakasrajapinnassa sähkönsiirron ja hajautettujen energiaratkaisujen parissa.

Erkki Bürkland

Hankinta- ja logistiikkapäällikkö

Projektien hankinnat ja logistiikka kuuluvat Erkin vastuualueeseen. Erkki on tuotantotalouden insinööri ja työskennellyt Vulganuksella puoli vuosikymmentä vastaavissa kansainvälisissä tehtävissä. Taustaa löytyy myös monipuolisista kehitysinsinöörin tehtävistä teknisen tukkukaupan parista.

 
 

Mika Luoma

Energia-asiantuntija

Mika vastaa projektien jälkihoidosta varmistaen, että laitteet ja järjestelmät toimivat niin takuuaikana kuin myös sen jälkeen. Mikalla on varsin kattava työkokemus energia-alalta noin parin vuosikymmenen ajalta. Calefaa ennen hän on vastannut jälkihoidosta mm. Viessmannilla ja Oilonilla. Koulutukseltaan Mika on energiatekniikan insinööri, pääaineena laiva- ja voimalaitostekniikka.

Janne Mantere

Automaatioasiantuntija

Janne vastaa asiakkaille tehtävistä automaatiototeutuksista ja automaatiokehityksestä, sekä tukee asiakkaitamme automaatiota koskevissa asioissa. Jannella on yli viidentoista vuoden työkokemus automaation parissa, jonka aikana useamman järjestelmän ohjelmointi on tullut tutuksi. Jannen osaaminen painottuu väylätekniikkaan ja integrointiin.

 
 

Petri Kivinen

Automaatioasiantuntija

Petri vastaa sähköautomaatiosuunnittelusta ja dokumentoinnista. Aiemmin hän on työskennellyt mm. Pemco Oy:llä asiakaskohtaisesti mitoitettujen teollisuuden vedenjäähdyttimien, lämpöpumppujen sekä ilmanvaihtokoneiden parissa. Monipuoliselta koulutukseltaan Petri on tietotekniikan insinööri, radio- ja tv-asentaja, tietoteknikko sekä tietoliikenneinsinööri. Tekniikka on Petrin intohimo.

Lauri Kokko

Asiantuntija (TKT)

Asiantuntijana työskentelevän Laurin erikoisosaamista ovat prosessitekniikka ja lämmönsiirto. Lauri on koulutukseltaan Tekniikan tohtori, pääaineena voimalaitostekniikka. Tämän lisäksi koulutustaustaan kuuluu DI-tutkinto kemiasta. Aiemmin Lauri on työskennellyt mm. Valmetilla.

 

Etsimme jatkuvasti vahvistusta tiimiimme. Katso lisää auki olevista paikoista rekrytointisivuiltamme .