Henkilöstö

Toimintamme perustuu pitkään ja monipuoliseen kokemukseen energiatehokkuutta edistävien ratkaisujen toimittamisesta eri teollisuudenaloille. Monipuolinen tiimimme suunnittelun, projektoinnin, valmistuksen ja logistiikan ammattilaisia takaa asiakkaalle laadukkaan ja huolettoman kokonaisratkaisun.
 

Avainhenkilömme
 

Vesa Tamminen

Toimitusjohtaja

Diplomi-insinööriksi valmistuttuaan Vesa työskenteli reilut kymmenen vuotta eri asiantuntija- ja johtotehtävissä Wärtsilässä ja Koneella. Seuraavat 25 vuotta hän toimi toimitusjohtajana muutamassa suomalaisessa pk-yrityksessä, viimeiset kuusi vuotta erikoistuen teollisiin jäähdytys- ja lämmitysratkaisuihin. Liikkeenjohdon lisäksi Vesa on erityisen kokenut projektiliiketoiminnassa ja kansainvälisestä kaupassa.

 
 

Markku Lampola

Tekninen päällikkö

Markku vastaa laite- ja järjestelmäsuunnittelusta sekä projektien johdosta. LVI-insinööriksi valmistuttuaan Markku on työskennellyt lähes 30 vuotta lämpö- ja kylmäteknisten ratkaisujen parissa. Hänellä on monipuolinen kokemus sekä suunnittelun että tuotannon johtotehtävistä. Markulla on energiakatselmoijan pätevyys.

Petri Vuori

Toimitusketjun päällikkö

Petrin vastuulle kuuluu toimitusketjun toimivuus hankinnoista ja logistiikasta toimitukseen ja asennukseen. Insinööriksi valmistuttuaan Petri on ehtinyt hankkia yli kymmenen vuoden monipuolisen kokemuksen työnjohdon ja logistiikan tehtävistä.

 
 

Antti Porkka

Myyntipäällikkö

Antin myyntialuetta on Etelä-Suomi ja hän on erikoistunut datasalien hukkalämmön kierrättämiseen ja lämmöntalteenottojen kytkentään lämpöverkkoihin. Myös ekosysteemien rakentaminen lämmön uusiokäytön ympärille on hänen ydinaluettaan. Antti on energiatekniikan DI ja hänen vahvin osaaminen ja kokemus tulevat lämpöalalta.

Tommi Rantala

Myyntipäällikkö

Myyntipäällikkönä työskentelevällä Tommilla on yli kymmenen vuoden työkokemus myyntitehtävistä ja tarjouslaskennasta ja viimeksi hän on toiminut myyntipäällikkönä Empowerilla. Aikaisemmin Tommi on työskennellyt mm. Elematicilla ja Atlas Copcolla. Tommi vastaa Calefan myynnistä ja markkinoinnista Etelä-Suomen alueella. Koulutukseltaan Tommi on tuotantotalouden insinööri.

 
 

Sami Niiranen

Myyntipäällikkö

Sami on tehnyt pitkällisen uran projektimyynnissä varmennetun sähkön ja kriittisten, niin sanottujen critical facilities -toimintojen parissa niin datakeskuksissa kuin teollisuudessa. Teknistä taustaa Samilta löytyy englanninkielisistä informaatiotekniikan insinööriopinnoista.

Teemu Lahikainen

LVI-asiantuntija

Lvi-asiantuntijana työskentelevällä Teemulla on kokemusta mm. talotekniikan rakennuttamisesta ja valvonnasta. Teemu on aikaisemmin työskennellyt Sweco PM:llä kiinteistöpuolen projektitehtävissä. Teemun osaaminen painottuu projektinjohtoon, työmaa-aikaiseen toteutuksen valvontaan ja lvi-teknisiin ratkaisuihin. Teemu vastaa teknisten järjestelmien suunnittelusta ja projektin valvonnasta.

 
 

Janne Mantere

Automaatioasiantuntija

Janne vastaa asiakkaille tehtävistä automaatiototeutuksista ja automaatiokehityksestä, sekä tukee asiakkaitamme automaatiota koskevissa asioissa. Jannella on yli viidentoista vuoden työkokemus automaation parissa, jonka aikana useamman järjestelmän ohjelmointi on tullut tutuksi. Jannen osaaminen painottuu väylätekniikkaan ja integrointiin.

Petri Kivinen

Automaatioasiantuntija

Petri vastaa sähköautomaatiosuunnittelusta ja dokumentoinnista. Aiemmin hän on työskennellyt mm. Pemco Oy:llä asiakaskohtaisesti mitoitettujen teollisuuden vedenjäähdyttimien, lämpöpumppujen sekä ilmanvaihtokoneiden parissa. Monipuoliselta koulutukseltaan Petri on tietotekniikan insinööri, radio- ja tv-asentaja, tietoteknikko sekä tietoliikenneinsinööri. Tekniikka on Petrin intohimo.

 
 

Lauri Kokko

Asiantuntija (TKT)

Asiantuntijana työskentelevän Laurin erikoisosaamista ovat prosessitekniikka ja lämmönsiirto. Lauri on koulutukseltaan Tekniikan tohtori, pääaineena voimalaitostekniikka. Tämän lisäksi koulutustaustaan kuuluu DI-tutkinto kemiasta. Aiemmin Lauri on työskennellyt mm. Valmetilla.

Etsimme jatkuvasti vahvistusta tiimiimme. Katso lisää auki olevista paikoista rekrytointisivuiltamme .