Oletko meidän tuleva

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Pääkaupunkiseudulle tai Hollolaan

Oletko aikaisemmin ollut myyntitehtävissä, joissa kohderyhmä on ollut teollisuuden asiakkaat, ja tunnet näiden toimintatavat sekä prosessit? Onko sinulla vahvaa taustaa joko energiatoimialasta tai teollisuusrakentamisesta? Oletko tehnyt projektimyyntiä? Jos vastasit kyllä vähintään kaksi kertaa, jatka lukemista ja ole yhteydessä meihin!

Tehtäväsi on toimia arkipäivän muutoksen tekijänä parantamassa asiakkaidemme kannattavuutta ja vähentämässä päästöjä ympäristöön. Teollinen vallankumouksemme tekee asiakkaistamme energiapihejä edelläkävijöitä, jotka säästävät ratkaisuillamme rahaa ja luontoa. Calefalla kuljet markkinajohtajan joukoissa kehityksen kärjessä ja voit kokea tekeväsi koko maailman kannalta merkityksellistä työtä.

Myyntipäällikön tehtävässä sinulta edellytetään halua liikkua asiakaskentässä maanlaajuisesti. Asiakkaitasi ovat teollisuuden yritykset. Sinulla on hyvä ymmärrys teknisistä käsitteistä, liiketoiminnasta sekä projektimyynnistä. Teet aktiivista asiakashankintaa, josta sinulla on aikaisempaa kokemusta. Hyvää pohjatyötä on sinua varten jo tehty, ja tulevat asiakkaamme odottavat yhteydenottoasi. Sinulla on joko teknillinen tai kaupallinen koulutus. Keskustelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Olet loistava neuvottelija, sosiaalinen ja hallitset aikataulutuksen. Sinulla on työhösi reipas ja innovatiivinen ote sekä yrittäjähenkistä asennetta. Sinulla on sisua ja pitkäjänteisyyttä viedä pitkiä ja moniulotteisia projekteja maaliin. Odotamme sinulta tarmoa, pelkäämätöntä asennetta ja tavoitteellista, ahkeraa työpanosta.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuiset työkalut ja lähtökohdat menestyvän myynnin rakentamiseen.

Nälkäisen ja kannustavan tiimin, jolla on alansa johtava tekninen- ja projektiosaaminen. Innovatiiviset ja kilpailijoista poikkeavat tuotteet, poikkeuksellisen korkean ROI:n hankkeet ja alan johtavat referenssit.

Lisätietoa tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Alexandra Kymäläinen puh. 040 903 0303, alexandra.kymalainen@targetheadhunting.fi. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 21.1.2019. mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > Työpaikat.


 


Avoin hakemus

Kasvavana yrityksenä olemme kiinnostuneita ansioituneista ja motivoituneista ammattilaisista. Tarjoamme näköalapaikan teollisen energiatehokkuuden edistämiseen, kannustavan työilmapiirin sekä mukavat kollegat. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

Lähetä meille avoin hakemuksesi ja ansioluettelosi!

 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!