Energiaratkaisuja ympäristön ehdoilla

Kyllä, lämpöenergia voidaan tuottaa ilman polttamista ja kyllä, se voidaan tehdä samalla päästöttömästi ja edullisesti. Modulaarinen AmbiHeat®-lämpöpumppulaitos muuttaa maailmaa.

Calefa on toimittanut vuodesta 2013 alkaen noin 200 hukka- ja ympäristön energiaa hyödyntävää energiajärjestelmää, joissa asiakkaat ovat 12/2022 mennessä säästäneet:

Säästetty raha
0
Säästetty energia
0 MWh
Päästövähenemä
0 kg CO2

Energiankierrätyksellä vaikuttavat tulokset

Teollisuudella on valtavat potentiaalit hyödyntää ylijäämälämpöä omissa prosesseissaan, kiinteistöjen lämmityksessä sekä myymällä energiaa kauko- tai aluelämpöverkkoon.

Calefa toteuttaa teollisuudelle kokonais­ratkaisuja, joissa hyödynnetään hukkalämpöjä ja ympäristön energiaa.

Toteutamme järjestelmät avaimet käteen -periaatteella ja varmistamme aina koko järjestelmän toimivuuden.

Me teemme ratkaisuja, joilla asiakkaamme saavat hukka- ja ympäristön energiaa hyödyntämällä merkittävät energiansäästöt.

Järjestelmällä voidaan tuottaa tarvittava lämpö ja jäähdytys edullisesti ja ilman CO2-päästöjä.

AmbiHeat-lämpöpumppulaitoksella energiantuotannossa voidaan hyödyntää teollisuuden hukkalämmön lisäksi ympäristön energiaa.

Retrofit-ratkaisussa suunnitellaan ja mitoitetaan räätälöidysti asiakkaalle hukkalämmön uusiokäyttöjärjestelmä. Järjestelmä toteutetaan olemassa olevaan tehdasinfraan.

Calmari-lämmönsiirrin ottaa talteen kuivureiden lämmön ja siirtää sen tuloilman lämmitykseen. Esimerkiksi pesuloissa ratkaisulla voidaan puolittaa ostoenergiantarve.

AmbiHeat on lähiympäristönsä energiaa hyödyntävä päästötön lämpöpumppulaitos

Ilma - Maa - Vesistö - Teollisuuden hukkalämpö - Aurinko

AmbiHeat®-lämpöpumppu­laitos tuottaa energiaa kauko- ja aluelämpö­verkkoon sekä teollisuuden tarpeisiin lähialueen energian­lähteistä kokonaan ilman CO2-päästöjä. 100 % suomalaista työtä olevat lämpö­pumppu­laitokset valmistetaan tehdas­olosuhteissa valmiiksi moduuleiksi, jotka liitetään järjestelmään paikan päällä.
AmbiHeat®-lämpöpumppu­laitoksia on kahdeksaa eri kokoa, tehoalueella 350 kW – 10 MW. AmbiHeat® tuottaa joustavasti lämpöä ja jäähdytystä suuren kiinteistön energian­tarpeista aina kaupunkien energia­tarpeisiin asti.

Lataa AmbiHeat®-esite

Total solutions for recycling industrial waste heat: We will cut your need for purchased energy and your CO2 emissions. Permanently.

Retrofit teollisuuden hukkalämmön uusiokäyttö­järjestelmät

Parempi kannattavuus ja parempi maailma
energiaa kierrättämällä.

Toteutamme teollisuudelle avaimet käteen -kokonais­ratkaisuja, joissa prosessissa syntyvät hukkalämmöt jalostetaan uusio­käyttöön ja samalla tuotetaan jäähdytys kokonaan CO2-päästövapaasti.

Energian­kierrätyksen ohessa pystymme usein tehostamaan tuotantoa tai parantamaan työskentely­olosuhteita.

Calefalla on erinomainen asiantuntemus moniin erilaisiin tuotantoprosesseihin.

Energiankierrätys on yleensä tuotanto­laitoksen tehokkain yksittäinen päästöjä alentava toimenpide. Samalla se on taloudellisesti hyvin kannattavaa. Toimittamissamme järjestelmissä investoinnin tuotto on tyypillisesti 20 – 100 %.

Asiakkaillemme valtavia säästöjä ja päästö­vähenemiä

Calefan toimittamat energiankierrätys­järjestelmät vähentävät CO2-päästöjä ja parantavat tuotannon kannattavuutta.

Päästövähenemä & säästö 2013-2022