Calefa Oy on ostanut MTP Oy Multi-Technology Partnerin koko osakekannan.
Calefa Oy osti MTP Oy Multi-Technologies Partner koko osakekannan
Calefa Oy:n tytäryhtiö Calefa Technologies Oy valmistaa lämpöpumput ja modulaariset lämpölaitokset tehdastuotantona Ikaalisissa. Markku Lampola, Matti Tuominen, Petri Vuori, Juha Holma, Mikko Rantanen ja Mikko Holma.

Ikaalisissa sijaitseva yhtiö on pitkä­aikainen Calefan sopimus­valmistaja lämpö­pumppujen ja modulaaristen laitosten valmistuksessa. Tässä yhteydessä myös nimi muuttuu, Calefan uuden tytär­yhtiön nimi on Calefa Technologies Oy.

CO2-päästöistä vapaan lämpö­energia­tuotannon kokonais­ratkaisuihin keskittyneen Calefan liike­vaihto kasvoi viime vuonna noin 90 % ja tämän vuoden osalta kasvu on ollut jo 100 % luokkaa edellis­vuodesta.

Myös valmistus pysyy kotimaassa

”Oman tuotanto­laitoksen myötä haluamme turvata meille kriittisten laitteiden ja moduuli­kokonaisuuksien tuotannon voimakkaasti kasvavassa kysynnässä”, Calefan ja uuden Calefa Technologies Oy:n toimitusjohtaja Petri Vuori sanoo.

Calefassa suunnittelu ja tuotanto tehdään 100 % Suomessa.

Yritys­kaupan myötä tehdas siirtyy uusiin suurempiin tuotanto­tiloihin ja kolmin­kertaistaa tuotanto­kapasiteettinsa. Kaikki nykyiset työntekijät jatkavat vanhoina työn­tekijöinä. Yrityksen aikaisemmat omistajat on sitoutettu jatkamaan yrityksen palveluksessa korkea­laatuisten tuotteiden valmistuksessa ja kehitystyössä.

”Tämä mahdollistaa keskittymisen meille tärkeimpiin, eli tuotteiden korkeaan laatuun, tehokkaaseen tuotanto­prosessiin sekä tuotekehitykseen”, yhtiössä tuotanto­päällikkönä jatkava Juha Holma kommentoi.

Taustalla voimakas kysyntä

”Kysyntä puhtaille ja polttamattomille energia­ratkaisuille on erittäin kovaa tällä hetkellä. Teollisuus ja energia­yhtiöt haluavat löytää ratkaisuja CO2-vapaaseen energian­tuotantoon ja energia­oma­varaisuuteen. Sama trendi on meneillään Suomessa, Euroopassa ja koko maailmassa. Me pystymme vastaamaan kaikkiin näihin kysymyksiin valmiilla toimivilla ratkaisuillamme”, Petri Vuori sanoo.

Tässä on Calefa Technologies Oy
Calefan voimavara on ihmisissä ja yhteistyössä. Tervetuloa joukkoon, Calefa Tecnhologies!