Ikaalisissa työpaikkoja avoinna hitsaajalle sekä asentaja/eristäjälle

Calefa Oy toteuttaa teollisuudelle kokonaisratkaisuja, joissa hukkalämpöä ja ympäristön energiaa hyödynnetään uusioenergiana prosesseissa, kiinteistöjen lämmityksessä sekä energiantuotannossa. Ratkaisumme leikkaavat merkittävästi CO2-päästöjä ja parantavat energiatehokkuutta.
Ikaalinen

Ikaalisiin:

Hitsaaja (1 henkilö)
Asentaja/eristäjä (1 henkilö)

  • Työtehtäviisi kuuluu modulaaristen lämpöpumppulaitosten sekä teollisuuslämpöpumppujen hitsaus tai asennus- ja eristystyöt Ikaalisten tehtaalla.
  • Arvostamme kokemusta teollisuuden hitsaus tai asennus- ja eristystöistä sekä positiivista ja oma-aloitteista työotetta.
  • Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön monipuolisten työtehtävien parissa sekä ammatillista kehittymistä alaan liittyvillä koulutuksilla.


Hitsaajan työ
edellyttää kokemusta erilaisten teräksien TIG ja MIG – hitsauksesta. Odotamme hakijalta metallialan koulutusta ja laadukasta työnjälkeä. Katsomme hitsausluokat eduksi.

Asentajan / eristäjän työ pitää sisällään pääsääntöisesti lämpöpumppulaitoksien koneiden, laitteiden sekä seinä- ja lattiaelementtien asentamista sekä lämmönsiirtoputkistojen ja lämmönvaihtimien eristystöitä.

Olet työssäsi huolellinen ja tarkka sekä otat vastuun tekemästäsi työstä. Pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että osana työryhmää. Sinulta löytyy rohkeutta kysyä, kun tilanne sitä vaatii. Työpäiväsi ovat monipuolisia. 

Calefa on suomalainen yritys ja alansa innovatiivinen edelläkävijä. Teemme suunnitelmallista vahvaa kasvua, kannustamalla ja innos­tamalla sinua, tiimimme tärkeänä osaajana! Voit omalla työlläsi vaikuttaa merkittävästi ja konkreettisesti CO2-päästövähene­miin ja toimia yhteiskunnallisesti tärkeän asian puolesta.

Emme hae paniikkiapua vaan pitkäaikaista panostusta itsensä ja yhtiön kehittämiseen. Tehtävät ovat uusia ja niiden si­sältö tarkentuu valmiuksiesi ja tavoitteidesi mukaisesti. 

Kiinnostuitko? Hyvä, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Haluamme sinut tiimimme uudeksi jäseneksi mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse.

Lisätietoja:

Juha Holma, tuotantopäällikkö
044 500 4123
juha.holma@calefa.fi

Petri Vuori, toimitusjohtaja
040 553 4427
petri.vuori@calefa.fi

KÄYNTIOSOITE
Muovitie 1, 15860 Hollola

POSTIOSOITE
PL 15, 15871 Hollola

Y-tunnus 2565711-3

Calefa - Energiaratkaisuja ympäristön ehdoilla

info@calefa.fi
010 2190 280

HENKILÖKOHTAISET YHTEYSTIEDOT