Rekrytointi

Haemme jatkuvasti ansioituneita ja osaavia energia-alan osaajia tiimiimme.
Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!
Calefa Oy toteuttaa teollisuudelle ja energiasektorille kokonaisratkaisuja, joissa ylijäämälämpöä sekä ympäristön energiaa hyödynnetään prosesseissa, kiinteistöjen lämmityksessä sekä energiantuotannossa. Ratkaisumme leikkaavat merkittävästi CO2-päästöjä ja parantavat energiatehokkuutta.

Hollola tai Ikaalinen:

Kylmämestari / kokenut kylmäasentaja

Haemme vakituiseen työsuhteeseen asiakasrajapinnassa toimivaa kylmämestaria tai kokenutta kylmäasentajaa. Toimipakkasi on valintasi mukaan Hollolassa tai Ikaalisissa, mutta työskentelet eri puolella Suomea projektiemme parissa. Työssä on etätyömahdollisuus.
Näyttökuva 2022 9 1 kello 12.40.48
  • Innostut lämpöpumppujärjestelmien käyttöönotoista ja huoltotöistä

  • Sinulla on hyvä kylmä-, sähkö- ja automaatio-osaaminen

  • Pääset kehittämään tulevaisuuden energiaratkaisuja

Tehtävässä vastaat kokonaisten lämpöpumppujärjestelmien käyttöönotosta, testaamisesta ja huolloista. Monipuoliset työtehtävät innostavat sinua. Toimit mielelläsi käyttökoulutuksen, elinkaarikustannusten optimoinnin sekä etäseurannan parissa. Huoltoraporttien ja käyttöönottopöytäkirjojen tuottaminen on sinulle luontevaa.

Työssäsi kehität ja käyttöönotat järjestelmäkokonaisuuksia merkittäville teollisuus- ja energia-alan yrityksille. Olet koulutukseltasi kylmämestari
tai todella kokenut kylmäasentaja. Toimit tiiviissä yhteistyössä suunnittelutiimin, projektijohdon, jälkihoidon sekä asiakkaidemme kanssa. 

Arvostamme kokemusta teollisuuden lämpöpumppuratkaisuista sekä positiivista ja oma-aloitteista työotetta. Otat vastuun tekemästäsi työstä ja pidät asiakasrajapinnassa työskentelystä. Haluat kehittää uusia lämpöpumppuihin perustuvia energiantuotantoratkaisuja ja laajentaa aiheeseen liittyvää osaamistasi. Sinulta löytyy rohkeutta kysyä, kun tilanne sitä vaatii. Sinulla on Y3-kylmäluvat, S2-sähköluvat sekä kokemusta erilaisista automaatiojärjestelmistä. 

Tarjoamme ammatillista kehittymistä alaan liittyvillä koulutuksilla. Työpäiväsi ovat monipuolisia. Olemme suomalainen yritys ja alansa innovatiivinen edelläkävijä. Teemme suunnitelmallista vahvaa kasvua, kannustamalla ja innostamalla sinua, tiimimme tärkeänä osaajana! Voit omalla työlläsi vaikuttaa merkittävästi ja konkreettisesti CO2-päästövähenemiin ja toimia yhteiskunnallisesti tärkeän asian puolesta. Emme hae paniikkiapua vaan pitkäaikaista panostusta itsensä ja yhtiön kehittämiseen. Tehtävän sisältö tarkentuu valmiuksiesi ja tavoitteidesi mukaisesti. Tulet vahvistukseksi kasvavaan kylmämestarien tiimiimme.

Kiinnostuitko? Hyvä, sillä tarve sinulle on suuri! Haluamme sinut tiimimme uudeksi jäseneksi mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti oikean työntekijän löydyttyä.

 

Lisätietoja:

Petri Vuori, toimitusjohtaja
040 553 4427
petri.vuori@calefa.fi

Markku Lampola, tekninen päällikkö
050 505 2508
markku.lampola@calefa.fi

Calefalle töihin

Haemme jatkuvasti ansioituneita ja osaavia energia-alan osaajia tiimiimme. Tarjoamme näköalapaikan teollisen energiatehokkuuden edistämiseen, kannustavan työilmapiirin sekä mukavat kollegat. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

Lähetä avoin hakemuksesi ja ansioluettelosi. Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti.

petri.vuori@calefa.fi