HAEMME KASVAVAAN JA ENERGISEEN JOUKKOOMME:

Mekaaninen suunnittelija

Tehtävässä suunnittelet modulaarisien lämpöpumppulaitoksien teräsrakenteita sekä lämpöpumpuista, LVI-laitteista ja putkistoista koostuvia kokonaisuuksia. Työssäsi pääset mukaan erilaisiin teollisuuden ja energiayhtiöiden projekteihin. Toimit tiiviissä yhteistyössä suunnittelutiimin, projektijohdon sekä konepajan tuotannon kanssa. Suunnittelet ja kehität järjestelmäkokonaisuuksia merkittäville teollisuus- ja energia-alan yrityksille. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä nykyaikaisen 3D-suunnitteluohjelman hallintaa ja kantavien teräsrakenteiden SFS-EN 1090 tuntemusta.

  • Omaat kokemusta teollisuuden mekaanisesta suunnittelusta
  • Pääset kehittämään tulevaisuuden energiaratkaisuja
  • Haluat olla mukana energiavallankumouksessa

Arvostamme LVI-suunnittelukokemusta sekä positiivista ja oma-aloitteista työotetta. Otat vastuun tekemästäsi työstä ja pidät ryhmätyöskentelystä. Haluat kehittää uusia toimintamalleja ja laajentaa aiheeseen liittyvää liiketoimintaa. Sinulta löytyy rohkeutta kysyä, kun tilanne sitä vaatii. Toivomme, että taustallasi on kokemusta teollisuuden LVI-järjestelmien mekaanisesta suunnittelusta. Aiempi kokemus energia-alasta katsotaan ehdottomasti eduksi.

Tarjoamme ammatillista kehittymistä alaan liittyvillä koulutuksilla. Työpäiväsi ovat monipuolisia. Olemme suomalainen yritys, joka on alansa innovatiivinen edelläkävijä. Teemme suunnitelmallista vahvaa kasvua, kannustamalla ja innostamallasinua, tiimimme tärkeänä osaajana! Voit omalla työlläsi vaikuttaa merkittävästi ja konkreettisesti CO2-päästövähenemiin ja toimia yhteiskunnallisesti tärkeän asian puolesta.

Kiinnostuitko? Hyvä, sillä tarve sinulle on suuri! Haluamme sinut tiimimme uudeksi jäseneksi mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti oikean työntekijän löydyttyä!

Lisätietoja:

Petri Vuori
040 553 4427
petri.vuori@calefa.fi