Calefa Oy toteuttaa teollisuudelle kokonaisratkaisuja, joissa hukkalämpöä ja ympäristön energiaa hyödynnetään uusioenergiana prosesseissa, kiinteistöjen lämmityksessä sekä energiantuotannossa. Ratkaisumme leikkaavat merkittävästi CO2-päästöjä ja parantavat energiatehokkuutta.
Ikaalinen

Ikaalisiin:

Teollisuussähköasentaja

  • Työtehtäviisi kuuluu modulaaristen lämpöpumppulaitosten sekä teollisuuslämpöpumppujen sähköasennustyöt.

  • Arvostamme kokemusta teollisuuden sähköasennuksista sekä positiivista ja oma-aloitteista työotetta.

  • Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön monipuolisten työtehtävien parissa sekä ammatillista kehittymistä alaan liittyvillä koulutuksilla.

Työ edellyttää sähkö- ja automaatiojärjestelmien toimintaperiaatteen ymmärtämistä ja hahmottamista, sähkökuvien lukutaitoa sekä anturitekniikan tuntemusta. Katsomme eduksesi S2-sähköluvat.

Olet huolellinen ja tarkka sekä otat vastuun tekemästäsi työstä. Pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että osana työryhmää. Sinulta löytyy rohkeutta kysyä, kun tilanne sitä vaatii. Työpäiväsi ovat monipuolisia.

Calefa on suomalainen yritys ja alansa innovatiivinen edelläkävijä. Teemme suunnitelmallista vahvaa kasvua, kannustamalla ja innostamalla sinua, tiimimme tärkeänä osaajana! Voit omalla työlläsi vaikuttaa merkittävästi ja konkreettisesti CO2-päästövähenemiin ja toimia yhteiskunnallisesti tärkeän asian puolesta.

Emme hae paniikkiapua vaan pitkäaikaista panostusta itsensä ja yhtiön kehittämiseen. Tehtävä on uusi ja sen sisältö tarkentuu valmiuksiesi ja tavoitteidesi mukaisesti.

Kiinnostuitko? Hyvä, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Haluamme sinut tiimimme uudeksi jäseneksi mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse.

Lisätietoja:

Juha Holma, tuotantopäällikkö
044 500 4123
juha.holma@calefa.fi

Petri Vuori, toimitusjohtaja
040 553 4427
petri.vuori@calefa.fi