HAEMME KASVAVAAN JA ENERGISEEN JOUKKOOMME:

Teollisuussähköasentaja Ikaalisiin

Työtehtäviisi kuuluvat modulaaristen lämpöpumppulaitosten sekä teollisuuslämpöpumppujen sähköasennustyöt.
  • Arvostamme kokemusta teollisuuden sähköasennuksista sekä positiivista ja oma-aloitteista työotetta.
  • Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön monipuolisten työtehtävien parissa sekä ammatillista kehittymistä alaan liittyvillä koulutuksilla.

Arvostamme kokemusta kokemusta teollisuuden sähköasennuksista sekä positiivista ja oma-aloitteista työotetta. Työ edellyttää sähkö- ja automaatiojärjestelmien toimintaperiaatteen ymmärtämistä ja hahmottamista, sähkökuvien lukutaitoa sekä anturitekniikan tuntemusta.

Olet työssäsi huolellinen ja tarkka sekä otat vastuun tekemästäsi työstä. Pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että osana työryhmää. Sinulta löytyy rohkeutta kysyä, kun tilanne sitä vaatii.

Työpäiväsi ovat monipuolisia. Tarjoamme ammatillista kehittymistä alaan liittyvillä koulutuksilla. 

Calefa on suomalainen yritys ja alansa innovatiivinen edelläkävijä. Teemme suunnitelmallista vahvaa kasvua, kannustamalla ja innostamalla sinua, tiimimme tärkeänä osaajana! Voit omalla työlläsi vaikuttaa merkittävästi ja konkreettisesti CO2-päästövähenemiin ja toimia yhteiskunnallisesti tärkeän asian puolesta.

Emme hae paniikkiapua vaan pitkäaikaista panostusta itsensä ja yhtiön kehittämiseen. Tehtävä on uusi ja sen sisältö tarkentuu valmiuksiesi ja tavoitteidesi mukaisesti. Työsuhde on vakituinen ja työaika 40 h/viikko. 

Kiinnostuitko? Hyvä, sillä tarve sinulle on suuri! Haluamme sinut tiimimme uudeksi jäseneksi mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti oikean työntekijän löydyttyä!

Lisätietoja:

Juha Holma, tuotantopäällikkö
044 500 4123
juha.holma@calefa.fi

Petri Vuori, toimitusjohtaja
040 553 4427
petri.vuori@calefa.fi